教程:點樣登陸帳戶

From Waves Wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Tutorials: Import an Account and the translation is 100% complete.

只要你裝左錢包系統 可以允許你登陸. 黎個功能可以讓你系全世界皆任何電腦度登陸你的帳戶。

點樣登陸帳戶

點一下 Import Account ,就可開始登陸,系主頁就見度。

Lite Client Main Page

點擊後,就黎度黎個頁面。

Import Account.PNG

SEED,好重要加,你要複製並粘貼或將你的SEED稳张纸仔写低,就系白色框框黎段文字, 你输入SEED后咧,客户端就会自动读出你个地址,姐系你个帐号。然後點擊Register,為帳號分配一個名字(可選),並為SEED加密設置一個密碼。完成後,請再次單擊Register,然後跳轉到客户端首页。

點樣創造自己的SEED

如果你想自己整翻個SEED, 按翻上面步驟做,不過唔好用系統自動比你果個seed,你自己作一個.

留意: 我地強烈建議你用翻系統比你果個SEED.因為佢系加密的,句子是無意義的,字面上,就系人地估都估唔度,不能用其他工具破解。如果你都系想用翻自己個SEED,唔該你確保最小有35個字符,唔可以用中文,同埋加D大小寫落去。