Handleiding: Account importeren

From Waves Wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Tutorials: Import an Account and the translation is 100% complete.

Het door Waves gebruikte brain wallet system laat ons toe om uw account te importeren op elk toestel waar de Lite Client geïnstalleerd staat. Deze functie geeft je dus altijd toegang tot uw account van overal waar dan dan ook.

Hoe maak je een account aan

Klik op Import Account op de hoofdpagina van de Lite Client.

Lite Client Hoofd Pagina

Je zal automatisch doorgestuurd worden naar de volgende pagina

Import Account.PNG

Copy paste of schrijf uw SEED in het lege veld - De Lite Client zal automatisch het overeenstemmende Waves wallet adres tonen net onder het tekstveld. Als je de SEED correct ingevoerd hebt dan zal de Lite Client het juiste adres tonen. Klik daarna op Register en geef (optioneel) een naam aan je account, kies ook een wachtwoord voor de SEED encryptie. Tot slot klik je nogmaals op Register en je zal automatisch doorgestuurd worden naar de gebruikersinterface van de Lite Client.

Hoe je eigen SEED maken

Als je verkiest op een eigen SEED te maken voor je account, dan volg je dezelfde stappen maar kies je voor custom SEED.

Note: Wij adviseren om gebruik te maken van de voorgesteld SEED. Het is cryptografisch beveiligd en kan momenteel niet gekraakt worden. Als je toch kiest om je eigen SEED te maken, probeer dan toch tenminste 35 letters/cijfers te gebruiken. (Gebruik bij voorkeur een mix van Hoofdletters, kleine letters en symbolen)