Tutorijali: Importirajte (povežite) račun

From Waves Wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Tutorials: Import an Account and the translation is 100% complete.

Mozgovni sustav novčanika (engl. wallet) koji koristi Waves omogućuje vam importiranje (povezivanje) vašeg računa na bilo koji uređaj koji ima instaliran Lite Client. Ova značajka omogućuje vam pristup računu od bilo gdje s bilo kojeg računala u bilo kojem trenutku.

Kako importirati (povezati) racun

Kliknite na Import Account na glavnoj stranici Lite klijenta.

Lite Client Main Page

Bit ćete proslijeđeni na sljedeću stranicu.

Import Account.PNG

Kopirajte i zalijepite ili napišite svoj SEED u prazno tekstualno polje - Lite Client automatski će vratiti odgovarajuću adresu odmah ispod tekstualnog polja. Ako ste unijeli ispravan SEED, on će prikazati vašu Waves adresu. Zatim kliknite Register (hrv. Registriraj), dodijelite naziv računu (po izboru) i postavite lozinku za kriptiranje SEED-a. Da biste dovršili postupak, ponovno kliknite Register i bit ćete proslijeđeni na korisničko sučelje the user interface of the Lite Client.

Kako kreirati vaš vlastiti SEED

Ukoliko želite koristiti samostalno stvoreni SEED za svoj račun, prođite kroz isti postupak kao što je opisano gore i unesite svoj prilagođeni SEED.

Napomena: Preporučujemo da koristite predloženi SEED. On je kriptografski siguran i ne može se razbiti s trenutnim alatima. Ako i dalje želite kreirati vlastiti SEED, pobrinite se da ima najmanje 35 znakova i koristi mala i velika slova kao i simbole.