Οδηγοί: Εισαγωγή Λογαριασμού

From Waves Wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Tutorials: Import an Account and the translation is 100% complete.

Το Νοήμων Πορτοφόλι που χρησιμοποιείται από τα Waves επιτρέπει να εισάγετε το λογαριασμό σας σε οποιαδήποτε συσκευή είναι εγκατεστημένο το Lite Client. Αυτή η λειτουργία σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας από οπουδήποτε και σε οποιονδήποτε υπολογιστή, ανά πάσα στιγμή.

Πως να εισάγετε έναν Λογαριασμό

Πατήστε στο IMPORT ACCOUNT της αρχικής σελίδας του Lite Client.

Αρχική σελίδα Lite Client

Θα μεταφερθείτε στην επόμενη σελίδα.

Import Account.PNG

Αντιγραφή και επικόλληση ή γράψτε τη Πηγή (seed) σας στο κενό πεδίο - το Lite Client αυτoμάτως θα εμφανίσει την αντίστοιχη διεύθυνση ακριβώς κάτω από το πεδίο κειμένου. Αν εισάγατε τη σωστή Πηγή (seed), θα εμφανιστεί η Waves διεύθυνσή σας. Στη συνέχεια, πατήστε στο REGISTER, δώστε ένα όνομα για τον λογαριασμό (προαιρετικό) και ορίστε έναν κωδικό πρόσβασης για την κρυπτογράφηση της Πηγής (seed). Για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία, πατήστε ξανά στο REGISTER και θα μεταφερθείτε στο περιβάλλον χρήστη του Lite Client.

Πώς να δημιουργήσετε τη δική σας Πηγή (seed)

Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε για τον λογαριασμό σας μια Πηγή (seed) δημιουργηθείσα από εσάς, ακολουθήστε την ίδια διαδικασία όπως περιγράφεται παραπάνω και εισάγετε τη δική σας Πηγή (seed).

Σημείωση: Σας συνιστούμε τη χρήση της προτεινόμενης Πηγής (seed). Είναι κρυπτογραφικά ασφαλής και δεν μπορεί να σπάσει με την τρέχουσα τεχνολογία. Αν εξακολουθείτε να θέλετε να δημιουργήσετε τη δική σας Πηγή (seed), βεβαιωθείτε ότι έχει τουλάχιστον 35 χαρακτήρες και χρησιμοποιεί κεφαλαία και πεζά γράμματα, καθώς και σύμβολα.